Команда Житомирської області здобула перемогу на чемпіонаті України з армспорту серед людей з інвалідністю » Новини Житомира
 
 


Команда Житомирської області здобула перемогу на чемпіонаті України з армспорту серед людей з інвалідністю

Автор: news_maker від 18-04-2018, 11:50, переглядів: 1 094

Команда Житомирської області здобула перемогу на чемпіонаті України з армспорту серед людей з інвалідністю

Самі змагання серед юнаків, юніорів, ветеранів та спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату та з вадами зору проходили упродовж чотирьох днів в Одесі. Цього разу чемпіонат зібрав рекордну кількість учасників – більше ста спортсменів з різних регіонів України. Говорить голова Житомирського обласного відділення "Інваспорту" Юрій Панасюк:
"Найчисельніша делегація від Житомирщини взяла участь в чемпіонаті України серед спортсменів з інвалідністю. Це представники міст Житомира, Коростеня, Новограда- Волинського, Бердичева та Радомишльського району. У складі від Житомирщини були чемпіони Європи та світу з армспорту серед спортсменів з вадами зору та опорно-рухового апарату".

Спортсмени виборювали першість окремо лівою і правою рукою. У командній першості команда Житомирської області виборола І місце та стала чемпіоном України. У складі збірної команди виступав і студент Житомирського національного агроекологічного університету, майстер спорту Дмитро Луцишин. В особистій першості у ваговій категорії 60 кг на ліву руку Дмитро здобув третє місце, а на праву - друге.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: