На Михайлівській житомиряни переглянули фільм під відкритим небом » Новини Житомира
 
 


На Михайлівській житомиряни переглянули фільм під відкритим небом

Автор: news_maker від 23-04-2018, 12:44, переглядів: 1 060


Традиція кінопоказів під відкритим небом існує в багатьох країнах світу. Тепер і в Житомирі є можливість долучитися до цієї гарної традиції. 20 квітня на Михайлівській житомирян переглянули французьку романтичну комедію «Шукайте жінку» режисера Су Абаді.

Фільм демонстрували у подвір’ї кінотеатру імені Івана Франка за адресою Михайлівська, 10а.

Організатори зазначають, що репертуар «вуличного кінотеатру» формуватимуть відповідно до смаків глядачів.

«Сьогодні ми проводимо такий захід вперше. У подальшому у процесі проведення кіносеансів ми будемо вивчати вподобання житомирян і формувати наш репертуар відповідно до побажань глядачів, - зазначає директор КП «Обʼєднана дирекція кінотеатрів міста» міської ради Інна Сергійчук - Але з потенційним напрямком кінопоказів ми вже визначилися. Це буде некомерційне кіно: ретропокази німого кіно, фестивальні, арт-хаусні фільми».

Інна Сергійчук розповідає, що в майбутньому, аби не створювати незручностей для мешканців сусідніх із «кінотеатром від відкритим небом» будинків, під час перегляду фільмів планують використовувати навушники.

Ідея створення арт-кіно-простору у Житомирі виникла під час роботи над стратегією розвитку кінотеатру ім. І.Франка. За задумом організаторів, створення подібної зони дозвілля сприятиме формуванню якісного простору для спілкування та відпочинку мешканців міста.














Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: