У Бердичівському районі нетверезий водій спричинив трагічне ДТП » Новини Житомира
 
 


У Бердичівському районі нетверезий водій спричинив трагічне ДТП

Автор: news_maker від 2-05-2018, 16:49, переглядів: 1 138

У Бердичівському районі нетверезий водій спричинив трагічне ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 квітня у с. Скраглівці. Керманич легковика не впорався з кермуванням і в’їхав в електроопору та бетонний паркан. Внаслідок ДТП 1 людина загинула, ще 1 травмована.

Близько 17 години 29 квітня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із постраждалими, що сталася у с. Скраглівці.

На місці події поліцейські з’ясували, що водій автомобіля «CHERRY Amulet», 51-річний житель м. Бердичева, рухаючись у напрямку райцентру, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою та бетонним парканом.

Унаслідок ДТП несумісні з життям травми отримала 38-річна пасажирка легковика. Жінка померла на місці пригоди. Ще одна пасажирка, 1965 р.н., з отриманими тілесними ушкодженнями була госпіталізована до лікарні.

За результатами медичного освідування водія автівки, чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння (1,59 проміле).

Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: