4 поради, як підібрати золоті ладанки » Новини Житомира
 
 


4 поради, як підібрати золоті ладанки

Автор: news_maker від 3-05-2018, 19:31, переглядів: 2 314

4 поради, як підібрати золоті ладанки

Як правило їх намагаються носити так, щоби вони були непомітними для інших. Адже це оберіг від усього злого. Підбираючи золоті ладанки на https://oniks-online.com.ua/categories/ladonki-ikonki, віряни звертають увагу на найменші дрібниці. В першу чергу їх цікавить сакральне значення, а уже потім зовнішній вигляд. Враховуючи це, інтернет-магазин «Онікс» підготував цілу колекцію особливих прикрас.

Що краще вибрати?

Ладанка – це натільна прикраса із зображенням Ісуса Христа, Богородиці чи одного зі святих. В деяких випадках всередині неї можуть бути заховані ладан, земля або інші предмети.

Вважалося, що невеличка річ захистить людину від усіх бід. Але це тільки за умови, що людина вірить у її силу та дотримується церковних звичаїв.

Зрозуміло, що під час пошуків релігійних прикрас звертають увагу на кожну дрібницю:

  1. Чоловікам найчастіше купують зображення з Ісусом Христом або одним зі святих (на честь кого назвали або заступник за сферою діяльності). Жінки ж вибирають зображення Богородиці чи святої.
  2. Віддавайте перевагу аксесуарам, які не мають гострих елементів. Адже ви плануєте носити прикрасу кожного дня, а вона не повинна вас травмувати. Особливо це стосується дитячих варіантів.
  3. Разом із ладанкою підберіть ланцюжок. Вони мають бути виготовлені з однакового матеріалу. Особливої уваги заслуговує застібка. Вона повинна бути надійною, щоби не загубити прикрасу.
  4. Зверніть увагу на зовнішній вигляд. Оскільки це сакральний предмет, то на ньому не повинно бути зайвих декоративних елементів. Якщо вже так полюбляєте дорогоцінні вставки, то їх має бути мінімальна кількість, щоби не привертати до себе увагу.

Сакральні прикраси ви повинні надягати, якщо чітко розумієте їхнє призначення. Адже це не просто золотий чи срібний кулон, який можна усім демонструвати. Ви маєте вірити у його силу. Тільки після цього підбирайте прикрасу в інтернет-магазині «Онікс» для себе або рідних. Тут обов’язково знайдете аксесуар на основі ваших побажань. Не чекайте приводу, щоби здивувати близьких особливим подарунком.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: