У Бердичеві поліцейські затримали помічника судді за отримання хабара » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські затримали помічника судді за отримання хабара

Автор: news_maker від 4-05-2018, 09:27, переглядів: 714

У Бердичеві поліцейські затримали помічника судді за отримання хабара

3 травня працівники Слідчого управління ГУНП в області спільно з Управлінням захисту економіки ДЗЕ Нацполіції та під процесуальним керівництвом прокуратури регіону затримали помічника судді Бердичівського міськрайонного суду за вимагання та отримання хабара у сумі понад 10 тисяч гривень.

Поліцейські затримали підозрюваного безпосередньо у приміщенні суду.

За наявною інформацією, 10 тисяч 200 гривень службовець вимагав за сприяння у прийнятті судом рішення про непритягнення особи до адміністративної відповідальності. Заявлену суму чоловік отримав у два етапи. Першу частину – 5 тисяч гривень – напередодні, сьогодні – ще 5 тисяч 200 гривень.

Усі дії помічника судді були відповідно задокументовані у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нині 39-річний чоловік затриманий на підставі норм ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до законодавства чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: