На Житомирщині через підроблене доручення громадянин позбувся автомобіля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині через підроблене доручення громадянин позбувся автомобіля

Автор: news_maker від 8-05-2018, 19:48, переглядів: 847

На Житомирщині через підроблене доручення громадянин позбувся автомобіля

Працівники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Житомирської митниці ДФС вилучили транспортний засіб через підроблене доручення.
Під час проведення митного контролю водій, який слідував з України до Р. Білорусь надав доручення на право користування автомобілем «Volkswagen Passat».
Однак під час здійснення митного оформлення виникла підозра щодо підробки доручення на користування автомобілем, отже було прийнято рішення здійснити перевірку автентичності документів поданих громадянином України, як підставу для переміщення авто «Volkswagen Passat» через митний кордон України.
Митники вилучили у громадянина України автомобіль, відправили офіційний запит до нотаріальної контори, яка засвідчувала доручення на право користування, й отримали підтвердження, що документ не видавався.
Зазначені дії громадянина України мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, а саме дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом подання органу доходів і зборів як підстави для переміщення підроблених документів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: