Накопичувальний бойлер 50 л: на скільки вистачить об’єму? » Новини Житомира
 
 


Накопичувальний бойлер 50 л: на скільки вистачить об’єму?

Автор: news_maker від 8-05-2018, 20:07, переглядів: 1 412

Накопичувальний бойлер 50 л: на скільки вистачить об’єму? 

Постійні перебої з гарячим водопостачанням дратують жителів великих міст. У них немає альтернативного варіанту та вимушені терпіти ці незручності. Але вихід є – встановлення накопичувального бойлера. До речі, це підходить не тільки для жителів багатоповерхівок, але й для власників заміських будинків.

Тепер залишилося лише підібрати потрібну модель. А ось з цим виникнуть складнощі. Це ніяк не пов’язано з дефіцитом водонагрівачів. На https://sp-climate.com/catalog/nakopitelnye-vodon agrevateli-boylera/obem_l-is-50/ представлена величезна кількість моделей. Просто вам потрібно врахувати багато особливостей, в тому числі й об’єм бака. Ви повинні зрозуміти, вистачить 50 л чи в інтернет-магазині Sp-climate підібрати накопичувальний бойлер з іншим літражем.

На скільки вистачить 50 літрів?

Спеціалісти стверджують, що на 2-3 людини такої кількості води достатньо. Але це за однієї умови: ванною користуються лише у крайніх випадках. А на душ і 2 раковини цього запасу повинно вистачити.

Щоби точно не помилитися, враховуйте такі фактори:

  • кількість точок водопостачання у квартирі;
  • приймаєте душ чи віддаєте перевагу ванній;
  • як часто користуєтеся водою.

При цьому варто пам’ятати таке: температура нагрітої води висока, що некомфортно для користування. Її потрібно змішати з холодною, щоб отримати нормальну температуру. У зв’язку з цим гарячої води використовується менше. А це пряма економія у використанні нагрітої.

З цим все зрозуміло. Тепер залишилося лише дізнатися, скільки потрібно часу, щоби повністю нагрілася максимальна кількість води. На це приблизно піде 2 години. Тому варто розраховувати свої потреби, щоби комусь не прийшлося стільки чекати.

У зв’язку з цим деякі користувачі купують не один бойлер на 50 літрів, а два (загальний літраж обох дорівнює одному великому). Один з меншим літражем встановлюють на кухні, а другий – у ванній кімнаті. Таким чином можна не переживати, що комусь не вистачить гарячої води після миття посуду. У ванної кімнати та кухні своя автономія.

Як бачите, є декілька варіантів, тому варто порадитися зі спеціалістами. Вони проаналізують ваші потреби та допоможуть вибрати бойлер з асортименту інтернет-магазина Sp-climate. Не поспішайте, щоби потім не шкодувати про своє рішення і знову не витрачатися на дорогий водонагрівач. Нехай у вашому домі більше не виникає проблем із гарячим водопостачанням.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: