Житомирянка стала Першою віце-міс Всеукраїнського конкурсу "Красуня у погонах-2012" » Новини Житомира
 
 


Житомирянка стала Першою віце-міс Всеукраїнського конкурсу "Красуня у погонах-2012"

Автор: news_maker від 24-12-2012, 12:16, переглядів: 3 969

Житомирянка стала Першою віце-міс Всеукраїнського конкурсу "Красуня у погонах-2012"

Старший лейтенант Збройних Сил України Вікторія Костриця працює начальником відділення зв'язку центру телекомунікацій 347 інформаційно-телекомунікаційного вузла. Після того, як в квітні цього року стартував конкурс, редакція "Народної армії" отримала більше 1000 фотозаявок на участь від дівчат, які служать у силових структурах України. До фіналу потрапили дев'ять, серед них і наша землячка. Протягом тижня конкурсантки боролися за звання найчарівнішої жінки в погонах – стріляли з пістолета Макарова, водили військовий "джип" УАЗ і бойову машину піхоти БМП-1 та плавали на водних доріжках басейну.

Журі конкурсу зберегло інтригу до останньої хвилини церемонії нагородження - жодна з дівчат не знала результатів фінальних змагань. Як з'ясувалося, наша землячка Вікторія Костриця виступила достойно і поступилася лідерством лише представниці Миколаєва з 79 аеромобільної бригади.

"Цей конкурс проводиться вже третій рік поспіль, - цитує головного редактора Центрального друкованого органу Міністерства оборони України "Народна армія" полковника Володимира Вирву офіційний сайт міноборони. - До цього року в ньому брали участь тільки красуні від Збройних Сил України, але вирішили піти далі і запросили до участі колег з інших силових відомств України. А тому серед фіналісток були представниці Збройних Сил, Міністерства внутрішніх справ та Державної прикордонної служби України.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: