У Житомирі підприємця підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 8,5 млн грн. » Новини Житомира
 
 


У Житомирі підприємця підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 8,5 млн грн.

Автор: news_maker від 10-05-2018, 22:31, переглядів: 906

У Житомирі підприємця підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 8,5 млн грн.

Прокуратура Житомирської області спільно з податківцями повідомила приватному підприємцю про підозру в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.
Установлено, що місцевий підприємець, здійснюючи протягом 2017 року господарську діяльність з реалізації великої рогатої худоби, приховала від податкового та бухгалтерського обліків купівлю та продаж великої рогатої худоби, ухилившись від сплати податків та зборів на суму 8,5 млн. грн.
Протиправну господарську діяльність приватного підприємця було задокументовано прокуратурою області спільно із фіскальною службою під час розслідування кримінального провадження за фактами «фіктивного» підприємництва та заволодіння коштами місцевого бюджету при постачанні м’ясної продукції до соціальних закладів міста Житомира.
Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління ДФС в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.
На даний час готується клопотання до суду про обрання підозрюваній запобіжного заходу.
Санкція зазначеної статті передбачає покарання - штраф від п'ятнадцяти тисяч до двадцяти п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (425 тис грн), з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: