Правоохоронці врятували жінку від самогубства в Олевську » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці врятували жінку від самогубства в Олевську

Автор: news_maker від 13-05-2018, 13:40, переглядів: 983

Правоохоронці врятували жінку від самогубства в Олевську

Уранці 12 травня у м. Олевську поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України умовили місцеву жительку, яка виявилася при надії, відмовитися від фатальних намірів: стрибати у річку з пішохідного мосту через побутові негаразди. Нині врятована олевчанка знаходиться під наглядом медиків.

Близько 8 ранку рейдова група у складі нацгвардійців військової частини 3047 (м. Житомир) та працівників Олевського відділення поліції, задіяних до профілактичних відпрацювань лісових територій, як раз поверталася до відділку на перезміну. У цей час нацгвардієць Дмитро Сметанін звернув увагу колег на підозріле скупчення людей на пішохідному мосту через річку Уборть по вул. Свято-Воздвиженській у райцентрі.

Як виявилося, там знаходилася молода жінка. Вона була вкрай збентежена, нікого до себе не підпускала, висловлювала наміри покінчити із життям та вже перехилялася через огорожу мосту, щоб стрибнути у річку.

– Ми розуміли, що на наших очах може трапитися непоправне, тому не могли гаяти ні хвилини. Важливо було поговорити з жінкою, врешті заволодіти її увагою і відвернути біду, - розповів старший лейтенант поліції Максим Фещук.

Відтак правоохоронці обережно і спокійно заговорили до жінки, а вона, на щастя, послухалась їх і на простягнуту нацгвардійцем Олександром Драганом руку допомоги подала у відповідь свою руку.

Врятовану, як з’ясувалось, 35-річну олевчанку, правоохоронці запросили до відділення поліції, де продовжили розмову. За словами жінки, на фатальний крок її підштовхнули життєві обставини та побутові негаразди. Виявилося також, що вона чекає дитину. Нині станом та здоров’ям врятованої правоохоронцями олевчанки опікуються медики.

Правоохоронці врятували жінку від самогубства в Олевську

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: