До 1 вересня жителі області зможуть подати заяву на виплату невикористаної частини субсидії » Новини Житомира
 
 


До 1 вересня жителі області зможуть подати заяву на виплату невикористаної частини субсидії

Автор: news_maker від 14-05-2018, 20:13, переглядів: 1 049

До 1 вересня жителі області зможуть подати заяву на виплату невикористаної частини субсидії

Субсидіанти, які вели енергоефективне домогосподарство, зможуть до 1 вересня подати заяву на виплату невикористаної частини субсидії.

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА.

Після закінчення опалювального сезону частина суми невикористаної внаслідок економії споживання енергоресурсів житлової субсидії, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або 150 кВт×г електричної енергії на початок нового неопалювального сезону (станом на 1 травня поточного календарного року), повертається домогосподарству, яке забезпечило таку економію.

До 1 липня структурний підрозділ з питань соціального захисту населення повідомляє отримувачам житлової субсидії про належні їм виплати, їх розмір та порядок отримання.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде до 1 вересня у місцеве управління соціального захисту населення подати заяву, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

У містах виплати здійснюватимуть виключно через банківські установи, а в сільській місцевості – через банки або пошту за вибором отримувача.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: