Які бувають конфорки для газових та електричних плит? » Новини Житомира
 
 


Які бувають конфорки для газових та електричних плит?

Автор: news_maker від 15-05-2018, 21:12, переглядів: 1 322

Які бувають конфорки для газових  та електричних плит?

Ні одна кухня не може обійтися без газової плити. Без неї неможливо уявити готування їжі. Навіть при наявності в домі печі (це перевага сільських жителів), без такої помічниці важко уявити буденне життя.

Через це для будь-якої господині вважається покаранням, коли техніка відмовляється працювати. Вона не хоче вмикатися або з цим процесом виникають складнощі. Не варто одразу панікувати та налаштовувати себе на величезні втрати. Можливо вийшли із ладу конфорки. Їх так легко замінити. Але перш ніж приступати до ремонту, потрібно вибрати вашу модель на https://patok.com.ua/catalog/konforki/. Вони бувають різними. У зв’язку з цим варто розібратися, перш ніж замовляти конфорки в інтернет-магазині Patok.

Які бувають конфорки?

Усі деталі можна розділити на 2 великі групи:

  • газові;
  • електричні.

Газове обладнання вважається традиційним і раніше в кожному домі зустрічалася саме така модель. Хоча багато й нині віддає перевагу подібному варіанту. Так от для газових плит пропонують такі конфорки:

  • подвійні чи потрійні корони, які мають 2 або 3 ряди полум’я.

Завдяки таким характеристикам посуд швидко нагрівається і це скорочує процес готування їжі.

Окрім газових моделей на ринку зустрічаються електричні. Вони досить швидко завоювали популярність серед користувачів. Зрозуміло, що для них вигадали інші конфорки:

  • Двоконтурні або трьохконтурні, які мають 2 або 3 ряди різного діаметру. Це дозволяє вмикати різні ряди в залежності від посуду.
  • Модель з овальною формою дозволяє рівномірно підігрівати посуд такої самої форми. Її вмикають за потреби.
  • Індукційні моделі з’явилися недавно. Суть їх роботи в тому, що вони нагрівають лише стінки посуду. Сама поверхня плити залишається холодною.

Крім цього є нестандартні моделі, які використовуються для комплектації дорогих плит:

  • Гриль - це товста, ребриста поверхня. Вона зустрічається в газових та електричних моделях.
  • Експрес полюбляють ті, кому потрібно швидко розігріти їжу. Вони досягають вказаної температури, а потім поступово її знижують. Так само як у попередньому пункті, бувають у газових та електричних плитах.

Вам потрібно детально розібратися у всіх характеристиках, щоби підібрати необхідну деталь. Адже вони не бувають універсальними. Тому уважно вивчіть особливості та на основі цього замовляйте запчастини в інтернет-магазині Patok. Нехай приготування їжі знову приносить вам задоволення.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: