У Бердичеві поліція затримала молодика за підозрою у вбивстві пенсіонерки » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліція затримала молодика за підозрою у вбивстві пенсіонерки

Автор: news_maker від 21-05-2018, 12:21, переглядів: 832

У Бердичеві поліція затримала молодика за підозрою у вбивстві пенсіонерки

19 травня до відділу поліції надійшло повідомлення про вбивство літньої бердичівлянки її неповнолітнім сусідом. Під час перевірки цих відомостей поліція виявила в оселі пенсіонерки тіло загиблої зі слідами насильницької смерті та встановила крадіжку низки речей. Підозрюваного у жорстокому злочині молодика було затримано. Йому загрожує позбавлення волі на тривалий строк.

До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 16 травня у райцентрі було вчинено вбивство 75-річної місцевої жительки. Також стало відомо, що до позбавлення життя пенсіонерки міг бути причетним 17-річний молодик, який проживав по-сусідству.

Для перевірки отриманих відомостей на місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського відділу поліції.

– Обстановка усередині оселі пенсіонерки вказувала на те, що тут відбулися фатальні події. Тіло господині ми виявили замотаним у килим. У загиблої під час огляду зафіксовані декілька ножових поранень тулуба. Причину смерті з’ясовують судово-медичні експерти. Також було встановлено, що з оселі викрадено окремі речі, серед яких ювелірні вироби та комп’ютерна техніка,
- повідомив т.в.о. начальника Бердичівського ВП ГУНП Ярослав Онищук.

З місця події поліцейські також вилучили низку речових доказів, що вказували на причетність конкретної особи до вчинення злочину. 17-річного сусіда загиблої оперативники кримінальної поліції розшукали та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За попередньою інформацією, на вчинення кримінального правопорушення парубка штовхнули боргові зобов’язання і гостра потреба грошей.

Усі причини та обставини жорстокого злочину нині з’ясовуються у рамках провадження, розпочатого за п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне убивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Нині хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні жорстокого злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини молодику може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: