В цьому році працевлаштували лише десяту частину неповнолітніх безробітних, які звернулися до служби зайнятості » Новини Житомира
 
 


В цьому році працевлаштували лише десяту частину неповнолітніх безробітних, які звернулися до служби зайнятості

Автор: news_maker від 25-12-2012, 13:22, переглядів: 1 524

В цьому році працевлаштували лише десяту частину неповнолітніх безробітних, які звернулися до служби зайнятості

Як поінформував (на засіданні тристоронньої соціально-економічної ради) директор обласного центру зайнятості Ігор Іщенко, неповнолітні, що звертаються до служби зайнятості в пошуках роботи, далеко не завжди погоджуються на запропоновану роботу. У 2012 році до обласного центру зайнятості звернулося 570 неповнолітніх, і лише 65 з них працевлаштовано.

Оскільки переважна більшість цих молодих людей не мають спеціальної освіти, їм пропонується участь в оплачуваних громадських роботах. В разі відмови їх знімають з обліку в центрі зайнятості.

Аби посприяти виправленню ситуації, вирішили більше уваги приділяти організації професійного навчання неповнолітніх безробітних під конкретні замовлення роботодавців з обов’язковим подальшим працевлаштуванням. А очільникам міст і районів області рекомендовано у наступному році вивчити питання щодо використання праці неповнолітніх суб’єктами господарювання та приватними підприємцями, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: