Житомир – столиця молодого інтелекту » Новини Житомира
 
 


Житомир – столиця молодого інтелекту

Автор: news_maker від 26-12-2012, 21:39, переглядів: 2 436

Житомир – столиця молодого інтелекту

25 грудня 2012 року в малій залі облдержадміністрації зібралося більше півсотні школярів. Усі вони прийшли на засідання Житомирської обласної громадської організації «ХХІ покоління». Засідання проводилось за результатами першого етапу проекту «Інтелект ХХІ століття» під головуванням голови ЖОМГО «ХХІ покоління», члена координаційної ради з питань молодіжної політики при Житомирській облдержадміністрації, помічника-консультанта першого заступника голови Житомирської обласної ради Віталія Сівка. Участь у засіданні взяли перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк, учасники проекту, фіналісти та представники ЗМІ.
Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» впроваджувала свій молодіжний проект «Інтелект ХХІ покоління» впродовж вересня-грудня 2012 року. Цей проект реалізовувався у рамках комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2012-2016 роки за підтримки головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. До участі у першому етапі даного проекту були запрошені учні всіх загальноосвітніх шкіл міста Житомира. Загалом по школам було розповсюджено 500 анкет, для того щоб знайти активну, талановиту та розумну молодь. До молодіжної організації надійшло 93 заповнені анкети, серед яких було обрано 8 фіналістів. На основі одержаних анкет командою «ХХІ покоління» було відібрано фіналістів за такими критеріями оцінювання: різностороння розвиненість талантів, соціальна активність, високий рівень саморозвитку особистості.
Фіналістами першого етапу проекту «Інтелект ХХІ покоління» стали Катерина Котюк, Євген Колядюк, Анастасія Завадська, Тетяна Федорчук, Мар’яна Шумляківська, Єлизавета Соломенюк, Ярослава Клемонца, Павло Седляр. Саме вони під час першої конференції «Молодіжні ініціативи – Інтелект ХХІ покоління» 25 грудня 2012 року презентували свої особисті та творчі досягнення. Фіналісти – це учні загальноосвітніх шкіл Житомира віком від 14 до 17 років з безліччю досягнень у своєму молодому житті. Вони призери учнівських конкурсів та олімпіад місцевого, обласного та всеукраїнського рівня, лауреати міжнародних фестивалів та конкурсів з різних видів мистецтва, призери спортивних змагань, молоді дослідники Малої академії наук України та просто талановиті, всебічно розвинені, самодостатні та цікаві особистості.
У 2012 році проект був реалізований саме в Житомирі з метою формування дієвого механізму відбору талановитої та обдарованої молоді та її залучення до діяльності Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління», започаткування утворення молодіжного активу, розроблення та провадження нових молодіжних, соціальних проектів. В майбутньому, за словами Віталія Сівка, саме ця молодь може стати волонтерським активом Житомирщини. У 2013 році проект буде впроваджений на території інших міст та районів області (згідно плану організації «ХХІ покоління»).

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Житомир – столиця молодого інтелекту

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: