Прокуратура нарахувала в області майже три десятки сімей, де батьки використовували "дитячі" гроші на власні потреби » Новини Житомира
 
 


Прокуратура нарахувала в області майже три десятки сімей, де батьки використовували "дитячі" гроші на власні потреби

Автор: news_maker від 27-12-2012, 13:14, переглядів: 1 884

Прокуратура нарахувала в області майже три десятки сімей, де батьки використовували "дитячі" гроші на власні потреби

На Житомирщині наглядачі законності виявили майже три десятки фактів нецільового використання батьками державної допомоги, що виплачується при народженні дитини. За відсутності з боку органів соцзахисту систематичних перевірок щодо цільового використання державних коштів у кризових сім’ях, "дитячі" гроші батьки використовували на власні потреби, зокрема, для зловживання спиртними напоями.

Такі порушення виявлені у Житомирському, Ружинському, Баранівському, Попільнянському та Овруцькому районах. Ще один кричущий випадок. Як повідомила начальник відділу захисту прав і свобод дітей обласної прокуратури Діана Алхімова, у Новоград-Волинському районі упродовж чотирьох місяців державна допомога виплачувалася одинокій матері, яка позбавлена батьківських прав, і не має законних підстав отримувати гроші.

В усіх виявлених випадках виплату державної допомоги призупинено. На адресу голови облдержадміністрації прокуратурою області направлено подання про притягнення до дисциплінарної відповідальності посадовців, з вини яких допущені порушення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: