Мери Житомира та Львова підписали Меморандум про культурну співпрацю » Новини Житомира
 
 


Мери Житомира та Львова підписали Меморандум про культурну співпрацю

Автор: news_maker від 2-06-2018, 20:38, переглядів: 1 505

Мери Житомира та Львова підписали Меморандум про культурну співпрацю

1 червня, у Житомирському медичному інституті в рамках «Urban Talks» Житомир & Львів. Представники влади, бізнесу, громадськості обговорювали успішні кейси просторового планування, розвитку туризму та велоінфраструктури, озеленення міста, створення громадських просторів та транспортної системи, розвитку спорту та молодіжної політики.

«Urban Talks» Житомир & Львів розпочався із підписання міськими головами Житомира та Львова, Сергієм Сухомлиним та Андрієм Садовим, Меморандуму про культурну співпрацю.

Меморандум передбачає: обмін виставками та іншими культурними заходами; артистами та артистичними трупами; популяризацію досягнень художньої творчості; презентацію художніх творів на театральних сценах, в концертних та виставкових залах, кінотеатрах, на телебаченні й радіо; індивідуальні ініціативи і заходи окремих осіб, які створюють нові культурні цінності.

У Меморандумі зазначено зобов’язання сторін, а саме: призначити повноважних представників виконавчих комітетів міських рад, відповідальних за комунікацію між та координацію дій виконавчих органів відповідної міської ради щодо виконання положень цього Меморандуму; завчасно інформувати один одного, через відповідних повноважних представників виконавчих комітетів міських рад, про культурні, освітні, спортивні події, що організовуються та проводяться на території іншої територіальної громади; інформувати через засоби масової інформації мешканців громад про культурні, освітні, спортивні події, що організовуються та проводяться на території іншої територіальної громади.

Звертаючись до учасників заходу, міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Дякую, що запросили нас і буду максимально відвертим. Приємно, що є речі, які нас об’єднують. На жаль, між українськими містами часто немає якісної співпраці, бо всі зайняті своїми проблемами. І я вважаю, що нам треба трошки міняти ситуацію і більше працювати разом. Більше думати разом. І, щоб це партнерство було реальним».

«Я вдячний Андрію Івановичу за сьогоднішню зустріч. Дякую його команді, 16 працівникам Львівської міської ради, які сьогодні приїхали до нас. Ми зараз працюємо над стратегією та візією міста. Візія — це про мрії, стратегія - це вже до мрії. Вони створили стратегію і чітко її дотримувалися. Нам треба трохи повчитися у них, взяти трохи оптимізму.І я сьогодні вдячний команді Львова, що вони тут з нами. Житомир відкритий для співпраці зі Львовом»,- відповів Сергій Сухомлин, міський голова Житомира.

Мери Житомира та Львова підписали Меморандум про культурну співпрацю

Мери Житомира та Львова підписали Меморандум про культурну співпрацю

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: