На Житомирщині магазинний злодій сховався від поліції у кущах » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині магазинний злодій сховався від поліції у кущах

Автор: news_maker від 4-06-2018, 19:18, переглядів: 737

На Житомирщині магазинний злодій сховався від поліції у кущах

Жителя Чуднівського району працівники місцевого відділення поліції викрили у крадіжці з сільського магазина, звідки той виніс продукти харчування та посуд. З частиною викраденого поліцейські розшукали чоловіка неподалік у кущах. Розпочато кримінальне провадження.

Уранці 2 червня до Чуднівського відділення поліції від продавчині магазина с. Махайленки надійшло повідомлення про крадіжку. Жінка заявила, що уночі хтось вдерся до сільмагу та виніс звідти продукти та металевий посуд. Причому, за останніх кілька днів це вже друга крадіжка.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що злодій потрапив до приміщення, пошкодивши металеві грати на вікні.

За першочергово зібраними відомостями правоохоронці встановили, що до обох фактів може бути причетний 59-річний житель цього ж села.

– Про чоловіка відомо, що рік тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. Нині ж селянин не тримається свого занедбаного обійстя і веде бродячий спосіб життя, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Однак довго шукати підозрюваного правоохоронцям не довелося. Чоловіка виявили у хащах на краю села. При ньому вилучили частину викраденого із магазина.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У рамках досудового розслідування, що триває за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ, поліція перевіряє чоловіка до інших подібних злочинів на території району.

За чинним законодавством крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення, карається позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

На Житомирщині магазинний злодій сховався від поліції у кущах
На Житомирщині магазинний злодій сховався від поліції у кущах

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: