На трасі Житомир-Могилів-Подільський водій "Ford" наздогнав "Renault Master" » Новини Житомира
 
 


На трасі Житомир-Могилів-Подільський водій "Ford" наздогнав "Renault Master"

Автор: news_maker від 4-06-2018, 19:23, переглядів: 772

На трасі Житомир-Могилів-Подільський водій "Ford" наздогнав "Renault Master"

Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 червня близько 18.40 на 11 км автодороги Житомир-Могилів-Подільський, в с. Сінгурах.

За попередньою інформацією водій автомобіля «Ford Sierra», 32-річний житомирянин, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Master», що рухався у попутному напрямку. У результаті «Renault», яким керував 43-річний житель обласного центру, здійснив наїзд на бетонну огорожу.

Унаслідок ДТП травми отримали обидва водії та були доставлені до міської лікарні. Також тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла отримав 12-річний пасажир «Renault», його було госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Пасажирку цього ж транспортного засобу, 42-річну житомирянку з травмами госпіталізували до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: