Сергій Сухомлин та Олексій Проноза підписали меморандум щодо впровадження проекту Публічні консультації » Новини Житомира
 
 


Сергій Сухомлин та Олексій Проноза підписали меморандум щодо впровадження проекту Публічні консультації

Автор: news_maker від 7-06-2018, 14:06, переглядів: 1 202

Сергій Сухомлин та Олексій Проноза підписали меморандум щодо впровадження проекту Публічні консультації

6 червня, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та координатор Всеукраїнської ініціативи «Інститут республіка» Олексій Проноза підписали меморандум щодо впровадження проекту Публічні консультації. У рамках даного проекту сторони заявляють про намір співпрацювати та здійснювати спільні заходи щодо залучення громадян до прийняття рішень на місцевому рівні.

«Це інструмент, за допомогою якого ми отримуємо від громадян інформацію щодо того, яким вони бачать вирішення конкретного суспільно важливого питання. Воно виноситься на загальне обговорення, кожен житомирянин зможе висловитися і вплинути на прийняття остаточного рішення», - зазначив Сергій Сухомлин.

Олексій Проноза, у свою чергу, підкреслив, що у цьому році Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» розпочинає процес публічних консультацій по всій Україні, у 30-ти містах: «І мені надзвичайно приємно, що одну з перший консультацій ми проведемо саме в Житомирі. Ми, громадські активісти, звикли першими йти до влади і наполягати на впровадженні інструментів демократії для поліпшення управління та діалогу між владою та громадянами. Цього разу все склалось навпаки. Тож тепер лишається сподіватись на активну участь жителів міста».

Ще вчора на сайті міської ради розпочалася Публічна консультація (опитування мешканців), щодо облаштування переходу через проспект Миру. Житомиряни зможуть підтримати один з варіантів відповідей за допомогою надсилання SMS з текстом: 3492 пробіл, (варіант відповіді: 1 чи 2; вартість смс згідно з тарифом оператора) або проголосувавши за відповідним посиланням https://vdmk.org/3492.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: