На Житомирщині правоохоронці відшукали крадія мопеда » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці відшукали крадія мопеда

Автор: news_maker від 8-06-2018, 21:05, переглядів: 775

На Житомирщині правоохоронці відшукали крадія мопеда

6 червня оперативники кримінальної поліції Коростенського відділу поліції викрили 17-річного парубка у крадіжці мопеда жителя райцентру, що сталася в останній день травня. Транспортний засіб вилучено.

Як розповів поліцейським 56-річний заявник, 31 травня у дворі будинку на одній з вулиць райцентру, де він виконував ремонтні роботи і залишив свій мопед упродовж півгодини без нагляду, хтось скористався його необачністю.

Згодом оперативники кримінальної поліції з’ясували, що у період відсутності господаря до двору зайшли місцеві парубки, один з яких і вирішив привласнити чужий мопед. Поспостерігавши якийсь час, чи за двоколісником ніхто не повернеться, хлопець швиденько вивів його манівцями подалі від місця крадіжки.

- Ми уже встановили, що за кілька годин підозрюваний продав мопед за 1,5 тисячі гривень, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. – Однак викрадену техніку у нового господаря ми вилучили і за відповідним рішенням вона повернеться до свого справжнього власника.

Відтак поліцейські радять громадянам не піддаватись на сумнівні пропозиції про придбання речей за вартість, нижчу від їх реальної, оскільки існує ймовірність залишитись і без грошей, і без товару.

За вказаним фактом нині триває досудове розслідування, розпочате за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Парубкові, який свою причетність до кримінального діяння визнав, загрожує покарання від штрафу до обмеження або позбавлення волі терміном від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: