За 5 місяців 2018 року на Житомирщині легалізували працю більше 2 тисяч громадян » Новини Житомира
 
 


За 5 місяців 2018 року на Житомирщині легалізували працю більше 2 тисяч громадян

Автор: news_maker від 8-06-2018, 23:04, переглядів: 816

За 5 місяців 2018 року на Житомирщині легалізували працю більше 2 тисяч громадян

За січень-травень 2018 року робочі групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення спільно з органами фіскальної служби області легалізували працю 2012 жителів.

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

Упродовж січня – травня 2018 року у районах та містах області відбулося 177 засідань робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на яких заслухали 832 керівника, суб’єктів господарської діяльності щодо дотримання трудового законодавства.

За цей період робочі групи обстежили діяльність 2607 суб’єктів господарювання області. За результатами проведеної роботи спільно з органами фіскальної служби області вдалося легалізувати працю 2012 громадян.

Так, наприклад, в Овруцькому районі фізична особа – підприємець, який здійснює свою діяльність у сфері торгівлі та громадського харчування, неодноразово попереджався членами робочої групи Овруцької райдержадміністрації про необхідність офіційного працевлаштування найманих працівників, які виконували роботу в його торгівельних закладах. Проте зазначені попередження було проігноровано. Як наслідок, за результатами інспекційного відвідування було виявлено 5 найманих працівників без офіційного працевлаштування, які знаходились на робочих місцях та виконували роботу.

За вказані порушення керівництвом управління Держпраці у Житомирській області на фізичну особу-підприємця накладено штраф у розмірі 558 450 гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: