ЖК EINSTEIN Concept House — «розумний будинок» для комфортного життя » Новини Житомира
 
 


ЖК EINSTEIN Concept House — «розумний будинок» для комфортного життя

Автор: news_maker від 11-06-2018, 10:56, переглядів: 1 564

ЖК EINSTEIN Concept House — «розумний будинок» для комфортного життя


Придбання квартири в ЖК EINSTEIN Concept House — вигідна інвестиція. Висока технологічність, упорядкована територія, зручне розташування, розвинена інфраструктура району — переваги новобудови, гідні вашої уваги.


ЖК EINSTEIN: основні факти, які важливо знати


ЖК Ейнштейн унікальний. Головна особливість житлового комплексу — можливість контролювати будь-який аспект діяльності квартири безпосередньо зі смартфона. Під вашим контролем — оптимізація енерговитрат, сучасна система безпеки, датчики для відстеження робочого стану систем, технологія антизатоплення, яка відключає воду в разі аварійної ситуації.

Над реалізацією проекту працює забудовник SAGA Development. Введення в експлуатацію заплановано на другий-третій квартал 2018 року. Будинок споруджено за монолітно-каркасною технологією, а значить, ви можете перепланувати квартиру відповідно до індивідуальних побажань. Використовуються сучасні технології будівництва та якісні, екологічно безпечні матеріали. Стіни виконано з цегли, додатково утеплено мінеральною ватою.


Асортимент пропозицій


У житловому комплексі EINSTEIN Concept House є квартири з однією, двома і трьома кімнатами, дворівневі квартири. Площа однокімнатних квартир становить 43.42 м2, а двокімнатних варіюється від 71 до 74 м2. Площа трикімнатних квартир досягає 121.29 м2, тут є два санвузли (один — роздільний, другий — суміжний). У дворівневих квартирах площею 116.49 м2 передбачена кухня-вітальня і санвузол (перший рівень), а також дві спальні кімнати, санвузол і вихід на терасу (другий рівень).

Висотність будівлі — 10 поверхів. Всього в житловому комплексі представлено 28 квартир. Висота стель — 3 м. Квартири здаються у підготовленому до ремонту стані, без обробки.


Усі дороги ведуть у ЖК Ейнштейн


Житловий комплекс знаходиться в Шевченківському районі міста Києва (вул. Златоустівська, 24А) в безпосередній близькості до площі Перемоги. Дорога до цирку і універмагу «Україна» займає до 5 хвилин пішки, до станцій метро «Вокзальна» і «Політехнічний інститут» — до 5 хвилин на автомобілі або маршрутному таксі. Зупинка громадського транспорту знаходиться в 2 хвилинах пішого кроку від будинку, тому дістатися до будь-якої частини міста нескладно. Навколо новобудови розташовані всі необхідні об’єкти інфраструктури: школи, дитячі садки, магазини, торговельні центри, офісні будівлі. Ціни в ЖК Ейнштейн вас приємно здивують, тому не втрачайте часу і звертайтеся до відділу продажів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: