За вихідні дні у ДТП на автошляхах Житомирщини потрапили 3 мотоцикліста » Новини Житомира
 
 


За вихідні дні у ДТП на автошляхах Житомирщини потрапили 3 мотоцикліста

Автор: news_maker від 11-06-2018, 13:59, переглядів: 949

За вихідні дні у ДТП на автошляхах Житомирщини потрапили 3 мотоцикліста

Упродовж минулого тижня в області сталося 114 дорожньо-транспортних пригод. У них було травмовано 22 особи, ще четверо (двоє з яких водії мотоциклів) – загинули. Поліцейські закликають керманичів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та заходів особистої безпеки.

9 червня о 20.00 на 44 км автодороги Житомир-Виступовичі, поблизу с. Дубовий Гай Овруцького району, водій мотоцикла «RS-250F», 25-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «ЗАЗ-110307» під керуванням 24-річного жителя району.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та, не приходячи до тями, помер в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Також травми у вигляді різаної рани голови отримав 7-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ». Хлопчика було доставлено до лікувального закладу.

9 червня близько 22.00 на автодорозі між селами Злобичі та Нивки Коростенського району місцеві жителі виявили травмованого водія мотоцикла «Мінськ», 49-річного місцевого жителя. Попередньо, він не впорався з керуванням та впав з транспортного засобу. Чоловіка ушпиталили до реанімаційного відділення Коростенської лікарні.

10 червня близько 1.00 на виїзді з с. Лебедівки Новоград-Волинського району водій мотоцикла «Viper», 22-річний житель Баранівського району, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіштовхнувся з опорою електропередач.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла загинув на місці події. Його пасажира, 23-річного жителя Баранівського району, з травмами різного ступеню тяжкості було ушпиталено до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні.

Нині за всіма фактами розпочаті досудові розслідування. Триває з’ясування причин та обставин подій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: