Житомирщина одна з перших областей, яка отримає набори Lego для перших класів » Новини Житомира
 
 


Житомирщина одна з перших областей, яка отримає набори Lego для перших класів

Автор: news_maker від 14-06-2018, 12:04, переглядів: 841

Житомирщина одна з перших областей, яка отримає набори Lego для перших класів

Вже з 1 вересня учні перших класів Житомирщини навчатимуться за допомогою двох видів ігрових наборів Lego – «Шість цеглинок» та конструкторів «LEGO Play Box».

Житомирщина – друга область, яка в червні отримає набори Lego для Нової української школи у закладах загальної середньої освіти.

Про це повідомила начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

«Відповідно до наказу МОН Житомирська область у червні отримає безкоштовні конструктори Lego – 15 тис. 602 наборів «Шість цеглинок» для кожного першокласника та 1237 наборів «LEGO Play Box» для кожного першого класу. Ці конструктори вже розподілені між закладами загальної середньої освіти і будуть передані районам та ОТГ Житомирщини для реалізації НУШ», – зазначила Лариса Шевчук.

Нагадаємо, що усі перші класи України, зокрема й Житомирщини, компанія The LEGO Foundation безкоштовно забезпечить наборами. Також компанія допоможе педагогам опанувати методики для ефективного використання конструкторів у навчанні.

Ігрові набори допоможуть впровадити ігрові та діяльнісні методи навчання у класах, дозволять краще розвинути логічне мислення, послідовність дій, творче уявлення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: