Водій, який нагрубив учаснику АТО у Коростені, отримав догану » Новини Житомира
 
 


Водій, який нагрубив учаснику АТО у Коростені, отримав догану

Автор: news_maker від 14-06-2018, 12:20, переглядів: 823

Водій, який нагрубив учаснику АТО у Коростені, отримав догану

Водій автобуса Коростень-Житомир отримав догану від роботодавця за те, що порушив правила надання послуг з перевезення пасажирів, а саме – у грубій формі намагався відмовити учаснику бойових дій у пільговому перевезенні.

Про це повідомляє управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА з посиланням на наказ керівника ТОВ «Автосвіт ЛТД».

За інформацією управління, 12 червня перевізник ТОВ «Автосвіт ЛТД» підписав наказ про оголошення догани водію автобуса за грубі порушення правил надання послуг з перевезення пасажирів, в тому числі учасників бойових дій. А також попередив про недопустимість в подальшому таких дій.

Причиною оголошення догани є халатне відношення до виконання трудових обов’язків водія автобуса «Еталон» Коростень-Житомир. Адже 11 червня водій відмовив у перевезенні учаснику АТО, який придбав пільговий білет на АС Коростень. Водій мотивував відмову тим, що у транспорті не було вільних місць. Проте все ж таки виявилось, що місце біля водія було вільним.

Крім цього, перевізник доручив інженеру з експлуатації провести з водіями та працівниками АС додатковий інструктаж щодо виконання Правил надання послуг при перевезенні пасажирів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: