У Черняхівському районі поліція затримала наркозбутчика » Новини Житомира
 
 


У Черняхівському районі поліція затримала наркозбутчика

Автор: news_maker від 14-06-2018, 14:34, переглядів: 1 174

У Черняхівському районі поліція затримала наркозбутчика

Жителя району було викрито у розповсюдженні наркотичного засобу. Поліцейські затримали чоловіка у момент продажу ним пакуночка з канабісом. Нині триває досудове розслідування.

Увечері 13 червня у ході проведених оперативних заходів працівники поліції затримали 37-річного жителя с. Андріївки. Правоохоронці задокументували, як він продав жителю області паперовий згорток з рослинною масою. Пакуночок із вмістом поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

За попередньою інформацією, чоловік займався збутом наркотичного засобу - канабісу. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України триває встановлення всіх обставин, у тому числі і походження наркотичної сировини.

Чоловікові, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічне діяння, може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: