Понад 35 млн грн спрямують цьогоріч на оздоровлення дітей Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Понад 35 млн грн спрямують цьогоріч на оздоровлення дітей Житомирщини

Автор: news_maker від 15-06-2018, 17:54, переглядів: 1 377

Понад 35 млн грн спрямують цьогоріч на оздоровлення дітей Житомирщини

В обласному та місцевих бюджетах районів, міст та ОТГ області у 2018 році на оздоровлення та відпочинок дітей передбачено понад 35 млн грн.

Про це повідомив заступник голови ОДА Ярослав Лагута сьогодні, 15 червня, під час селекторної наради щодо організації оздоровлення дітей під головуванням Заступника Міністра соціальної політики України Олександри Чуркіної.

«Станом на сьогодні в Житомирській області із 11 запланованих оздоровчих закладів вже 10 працює. Всі табори працюватимуть мінімум у 3 зміни, частина у 4. Показники щодо організації та проведення оздоровлення на Житомирщині не зменшились – і щодо фінансування, і щодо кількості дітей. Єдине, що змінилась дещо пропорція між фінансуванням з обласного та місцевих бюджетів. Цього року бюджети районів, міст і ОТГ виділили на 5 млн грн більше коштів, аніж у 2017 році, – і вона складає 23 млн грн. Разом з коштами обласного бюджету ми спрямовуємо понад 35 млн грн на оздоровлення дітей Житомирщини», – зазначив Ярослав Лагута.

Також заступник голови ОДА наголосив, що всі 10 таборів, які вже працюють, мають відповідні акти, довідки та дозволи служб – Держспоживслужби, Держпраці та Управління ДСНС у Житомирській області.

Загалом за кошти обласного бюджету та місцевих бюджетів цьогоріч планується оздоровити понад 20 тисяч дітей.

Крім цього, близько 30 тисяч учнів відпочивають у пришкільних та мовних таборах області.

Нагадаємо, що для того, аби отримати путівку на оздоровлення пільгових категорій дітей, батьки мають звернутись до місцевих управлінь сім’ї, молоді та спорту у районах, містах або ОТГ. Для тих родин, які не мають пільг, потрібно звертатись до адміністрації оздоровчих закладів.

Понад 35 млн грн спрямують цьогоріч на оздоровлення дітей Житомирщини
Понад 35 млн грн спрямують цьогоріч на оздоровлення дітей Житомирщини

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: