У Житомирі поліція затримала двох «гопників», які напали на перехожого » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція затримала двох «гопників», які напали на перехожого

Автор: news_maker від 26-06-2018, 12:08, переглядів: 580

У Житомирі поліція затримала двох «гопників», які напали на перехожого

Увечері 23 червня працівники спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР» оперативно затримали підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на киянина на одній з вулиць обласного центру. Нині чоловікам оголошено про підозру. Вирішується обрання обом міри запобіжного заходу.

Близько пів на дев’яту вечора до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Житомира двоє невідомих чоловіків напали на перехожого та побили його. На місце події разом із «швидкою» прибув і найближчий наряд патрульних. Потерпілий, 44-річний киянин, розповів, що незнайомці спершу попросили у нього закурити, а отримавши відмову, вдарили в обличчя та відібрали мобільник та наявні гроші – 200 гривень.

На розшук зухвальців за прикметами, які вдалося запам’ятати чоловікові, було зорієнтовано усі зовнішні наряди поліції, що працювали у місті. Незабаром спецпризначенці тактично-оперативного реагування помітили двох чоловіків, схожих за описом на розшукуваних. Обох було доставлено до Житомирського відділу поліції для з’ясування осіб і всіх обставин.

– Затриманими виявилися двоє житомирян віком 30-ти та 23-х років. Старший з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за грабежі. Молодший – раніше у поле зору поліції не потрапляв. Під час поверхневого огляду у них було вилучено мобільний телефон потерпілого, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.187 (Розбій) ККУ обох затриманих перевіряють на причетність до інших злочинів в обласному центрі. Також вирішується питання про обрання нападникам міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством підозрюваним можне загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: