Володимира Мордюка призначили головним лікарем ЦМЛ №1 » Новини Житомира
 
 


Володимира Мордюка призначили головним лікарем ЦМЛ №1

Автор: news_maker від 26-06-2018, 12:19, переглядів: 851

Володимира Мордюка призначили головним лікарем ЦМЛ №1

Житомирський міський голова призначив головним лікарем Центральної міської лікарні №1 Мордюка Володимира.

«Відповідно до статті 42 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 16 закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір В.В. від 20.06.2018 №26/465, рекомендації конкурсної комісії з проведення конкурсу на заняття посади головного лікаря комунальної установи Центральна міська лікарня №1 м. Житомир протокол від 19.06.2018, заяву Мордюка В.В.: Призначити з 02 липня 2018 року Мордюка Володимира Вікторовича на посаду головного лікаря комунальної установи Центральна міська лікарня №1 м. Житомир та укласти з ним контракт, що додається», - йдеться в розпорядженні міського голови.

Нагадаємо, що 19 червня 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії з заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунальної установи, в результаті якого конкурсна комісія рекомендувала міському голові призначити Мордюка Володимира Вікторовича на посаду головного лікаря комунальної установи.

Довідково: Мордюк Володимир Вікторович народився в 1979 році у Житомирі. Після закінчення ЗОШ № 8 м. Житомира, навчався у Вінницькому Національному університеті ім.. М.І. Пирогова за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря з відзнакою. У 2004 році закінчив з відзнакою магістратуру за спеціальність «Травматологія та ортопедія».

З 2004 по 2011 рр працював на посаді лікаря-травматолога ургентної травматологічної допомоги ТМО №1 м. Житомира. З 2011 року – по теперішній час обіймає посаду Завідуючого травматологічним відділенням КУ ЦМЛ №1 м. Житомира. З жовтня 2017 р., після звільнення головного лікаря КУ ЦМЛ № 1 покладено обов’язки в.о. головного лікаря даної установи.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: