Службових осіб управління капітального будівництва підозрюють у привласненні бюджетних коштів » Новини Житомира
 
 


Службових осіб управління капітального будівництва підозрюють у привласненні бюджетних коштів

Автор: news_maker від 28-06-2018, 13:37, переглядів: 842

Службових осіб управління капітального будівництва підозрюють у привласненні бюджетних коштів

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, за оперативного супроводу працівників Управління захисту економіки в області слідчим управлінням ГУНП в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо неправомірних дій службових осіб управління капітального будівництва Житомирської міської ради.

У ході досудового розслідування у вівторок, 26 червня 2018 року за погодженням з прокуратурою області, чотирьом фігурантам кримінального провадження повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 5 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України.

Установлено, що зловмисники протягом 2009-2012 років, спільно з керівником місцевого приватного підприємства, шляхом складання та видачі офіційних документів, у яких містилися неправдиві відомості, незаконно заволоділи частиною грошових коштів, призначених для виконання комплексу робіт з капітального ремонту музичної школи, розташованої у м. Житомирі.

Унаслідок таких дій, посадові особи вчинили привласнення бюджетних коштів Житомирської міської ради на суму понад 500 тис грн.
Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Санкції зазначених статей передбачають покарання, зокрема, ч. 5 ст. 191 - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна; ч. 1 ст. 366 – обмеження волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: