На Житомирщині посадовця облдержадміністрації підозрюють у службовій недбалості » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині посадовця облдержадміністрації підозрюють у службовій недбалості

Автор: news_maker від 4-07-2018, 23:28, переглядів: 677

На Житомирщині посадовця облдержадміністрації підозрюють у службовій недбалості

За погодженням з прокуратурою області, 27 червня 2018 року повідомлено про підозру заступнику директора Департаменту екології і природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

Установлено, що заступник директора Департаменту у 2014 році, неналежно виконуючи свої службові обов`язки, через несумлінне ставлення до них, не вжив заходів щодо перевірки цін на товари і роботи та погодив проектну документацію на технічне переоснащення із заміною аварійного обладнання каналізаційної насосної станції в смт. Миропіль Романівського району.

Унаслідок таких неправомірних дій зайво перераховано понад 300 тис грн бюджетних коштів, чим державі спричинено тяжких наслідків на зазначену суму.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Службову недбалість посадовця викрито прокуратурою області спільно з Управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Нацполіції України.

Санкція частини 2 статті 367 Кримінального кодексу України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: