На Житомирщині після проведення зварювальних робіт спалахнув гараж » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині після проведення зварювальних робіт спалахнув гараж

Автор: news_maker від 6-07-2018, 13:13, переглядів: 713

На Житомирщині  після проведення зварювальних робіт спалахнув гараж

5 липня о 07:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на території приватного домоволодіння в с. Мовчанівка Ружинськог району.

З’ясувалося, що будівля складається з двох приміщень. На момент прибуття бійців ДСНС вогнем було повністю охоплене одне з них – гараж. Також загоряння вже поширилося на іншу частину споруди.

Вже о 08:08 рятувальники локалізували пожежу, а о 08:45 – ліквідували. Фахівцям ДСНС вдалося відбити полум’я від іншого приміщення. Вогнем знищено гараж та автомобіль ВАЗ «2104», що в ньому знаходився.

За попередньою інформацією, загоряння сталося наслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт. Господар розповів, що зранку злив паливо з баку та перекинувши транспортний засіб на бік, провів в ньому зварювальні роботи. Після закінчення він вийшов з будівлі та трохи згодом почув хлопок, а коли повернувся, то полум’я почало швидко охоплювати увесь гараж. Фахівці припускають, що рештки палива з баку витекли під час зварювальних робіт, що й призвело до загоряння. Остаточна причина наразі встановлюється.

На Житомирщині  після проведення зварювальних робіт спалахнув гараж
На Житомирщині  після проведення зварювальних робіт спалахнув гараж

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: