Депутат-майстер лісу купив авто за 90 тис грн і не повідомив про зміни у майновому стані » Новини Житомира
 
 


Депутат-майстер лісу купив авто за 90 тис грн і не повідомив про зміни у майновому стані

Автор: news_maker від 10-07-2018, 14:46, переглядів: 814

Депутат-майстер лісу купив авто за 90 тис грн і не повідомив про зміни у майновому стані

Житомирською місцевою прокуратурою виявлено факт неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані депутатом Руднє-Городищенської сільської ради Житомирського району, який працює на посаді майстра лісу державного підприємства «Житомирський військовий лісгосп».

Йдеться про те, що особа, придбавши у лютому 2017 року автомобіль вартістю 90 тис грн (що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня минулого року), не повідомила про майнові зміни поданням декларації.

Відповідні матеріали надіслані до Управління захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України, за результатами перевірки яких складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, та скеровано до суду.

Забезпечуючи участь у розгляді справи, Житомирська місцева прокуратура надала достатньо доказів щодо порушення депутатом антикорупційного законодавства.

Постановою Житомирського районного суду майстра визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено адмінстягнення у виді штрафу у розмірі 1700 грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: