Виконком розподілив 45,7 млн гривень субвенції з держбюджету » Новини Житомира
 
 


Виконком розподілив 45,7 млн гривень субвенції з держбюджету

Автор: news_maker від 11-07-2018, 13:38, переглядів: 804

Виконком розподілив 45,7 млн гривень субвенції з держбюджету

11 липня, члени виконавчого комітету на черговому засіданні прийняли рішення щодо розподілу субвенцій з державного бюджету для бюджету м.Житомир на суму на 45,7 млн. грн.

Кошти в сумі 8 млн. грн будуть спрямовані на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. А саме: управлінню капітального будівництва Житомирської міської ради 5,0 млн. грн на виконання об’єктів «Реконструкція спортивного майданчика по вулиці Вітрука 31, в м.Житомирі» – 2,7 млн. грн, «Реконструкція спортивного інклюзивного майданчика по вулиці Київська 13, в м.Житомирі» – 2, 3 млн грн.; управлінню комунального господарства Житомирської міської ради – 3,0 млн грн. на об’єкт «Капітальний ремонт скверу з елементами благоустрою та озеленення на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в м. Житомирі».

Управлінню охорони здоров’я Житомирської міської ради спрямовано медичну субвенцію на надання первинної медичної допомоги на період липень-вересень 2018 року в сумі 17,6 млн грн.

Субвенція на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей в сумі 20,1 млн грн розподілено департаменту соціальної політики Житомирської міської ради.

Виконком розподілив 45,7 млн гривень субвенції з держбюджету
Виконком розподілив 45,7 млн гривень субвенції з держбюджету

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: