Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі

Автор: news_maker від 13-07-2018, 17:56, переглядів: 1 004

Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі

Про це повідомили сьогодні, 13 липня, міський голова Сергій Сухомлин та співзасновник компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк під час спільної прес-конференції, яка проходила в прес-центрі міської ради.

«Перш за все хочу сказати, що в цьому році Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі. І з кожним роком ця подія привертає увагу все більшої кількості людей. Щороку кількість учасників цього заходу зростає, в минулому році у змаганнях взяли участь близько 3000 учасників з усієї України. Я дуже вдячний і житомирянам, і всій Україні за те, що підтримали Космічний напівмарафон у місті Житомир. Дійсно, більше людей стали займатися цим видом спорту, вести здоровий спосіб життя. Є, дійсно, приємна новина – у цьому році ми отримали нового перспективного партнера. Це компанія «Нова Пошта», яка є брендом номер 1 на ринку перевезень та доставок в Україні, кампанія, що динамічно розвивається. Бренд «Нова Пошта» посилить Космічний напівмарафон, надасть можливість збільшити кількість учасників змагань та вивести змагання на новий, міжнародний, рівень», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Співзасновник компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк повідомила, що «Нова Пошта» вже третій рік організовує спортивні напівмарафони по всій Україні.

«Ми проводили напівмарафони у 5 містах. Це - Полтава, Суми, Чернігів, Черкаси. У цьому році ми додали Миколаїв. Дякую Сергію (міському голові) за запрошення. Житомир – це перше місто, у якому до назви напівмарафону додано наш бренд», - сказала Інна Поперешнюк.

За її словами, напівмарафони «Нова Пошта» добре зарекомендували себе по всій крані якістю проведення. «Нова Пошта» також проводить марафон у Києві, який збирає більше 11 тисяч учасників не лише з України, але й з інших країн. У Житомирі «Нова Пошта» планує збільшити кількість учасників, провести широку піар-кампанію, запросити на змагання спортсменів не лише з України, а й з інших країн світу.

Про інші новації в проведенні Нова Пошта Космічний напівмарафон у Житомирі розповіла начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук:

«Цьогорічні змагання будуть присвячені пам’яті Героя України, першому космонавту незалежної України - Леоніду Каденюку. З проханням присвятити напівмарафон 2018 Леоніду Каденюку до управління звернулася спортивна спільнота. Реєстрація на змагання вже розпочалася. Реєструйтеся на сайті «Космічного напівмарафону» або ж на сайті «NewRun» і будьте з нами на День міста і на змаганнях Нова Пошта Космічний напівмарафон!».



Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі
Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі
Космічний напівмарафон вже втретє відбудеться у Житомирі

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: