За 2 місяці підприємства Житомирщини погасили заборгованість із заробітної плати на півмільйона гривень » Новини Житомира
 
 


За 2 місяці підприємства Житомирщини погасили заборгованість із заробітної плати на півмільйона гривень

Автор: news_maker від 17-07-2018, 12:28, переглядів: 603

За 2 місяці підприємства Житомирщини погасили заборгованість із заробітної плати на півмільйона гривень

За травень-червень 2018 року економічно активні підприємства Житомирщини погасили заборгованість із заробітної плати на більш, ніж півмільйона гривень.

Про це зазначає заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

«На Житомирщині протягом травня і червня поточного року заборгованість із заробітної плати на активних підприємствах зменшилася на 513 тис. грн. Так, повністю були виплачені борги у ТОВ "Декоративний камінь", продовжують гасити заборгованість Екта-Пром та Коростенський машинобудівний завод. Також є заборгованість у Житомирського заводу хімволокна, але вже напрацьовані шляхи її погашення найближчим часом», – зазначив Ярослав Лагута.

За його словами, більшість заборгованості із заробітної плати є на тих підприємствах, які вже давно не ведуть економічної діяльності. Так, наприклад, найбільший борг на сьогодні у ДП «Поліськгеодезкартографія», яке припинило діяльність у 2014 році, – 1,32 млн грн, проте у 2018 році держава взяла на себе зобов’язання погасити цю заборгованість.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: