У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі

Автор: news_maker від 18-07-2018, 13:26, переглядів: 783

У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі

Упродовж 16-18 липня відбулися кількаетапні навчання працівників Центру обслуговування підрозділів Головного управління Нацполіції в області щодо дій у разі виникнення пожежі. Поліцейські відпрацьовували навички гасіння вогню до прибуття пожежно-рятувальної служби.

Тренування складалися з теоретичної та практичної частин. Відтак під час першого етапу правоохоронці відпрацьовували алгоритми сповіщення відповідні служби та працівників підрозділів Управління про виникнення загрози безпеці, а також надання першої долікарської допомоги. Окремим заняттям пройшли навчання користування первинними засобами пожежогасіння.

Під час наступного етапу поліцейські Центру обслуговування підрозділів ГУНП на території автогосподарства ліквідовували загоряння транспортного засобу, відпрацьовуючи усі отримані знання на практиці. Відтак після гасіння пожежі учасники навчань, підводячи їх підсумки, ретельно проаналізували дії кожного з працівників.

- У разі виникнення подібних ситуацій для нас важливо не лише оперативність сповіщення пожежно-рятувальної служби, але й дотримання працівниками під час першочергових заходів вимог безпеки та охорони праці, - прокоментував керівник Управління матеріального забезпечення ГУНП Роман Поліщук. – Відтак такі навчання є обов’язковими у системі службової підготовки поліцейських та проводяться нами систематично.

У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі
У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі
У Житомирі поліцейські вчилися гасити пожежі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: