Власника маршрутки, яка поблизу Житомира потрапила в ДТП, затримали поліцейські » Новини Житомира
 
 


Власника маршрутки, яка поблизу Житомира потрапила в ДТП, затримали поліцейські

Автор: news_maker від 23-07-2018, 08:16, переглядів: 1 531

Власника маршрутки, яка поблизу Житомира потрапила в ДТП, затримали поліцейські

21 липня 2018 року, за погодженням із прокуратурою Житомирської області, власнику автобуса, водієм якого спричинено зіткнення, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 287 КК України (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації).

Розслідуванням установлено, що автобус марки D Volkswagen LT-35 належить жителю Рівненщини, який у порушення Правил дорожнього руху, не забезпечив технічний стан транспортного засобу та його обладнання вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, а також правил технічної експлуатації, та допустив до керування водія, який перебував у стані стомлення.

20 липня 2018 року, цю особу затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, у п’ятницю, 20 липня 2018 року, близько 10.40 год. на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус, який рухався у напрямку м. Житомира, зіткнувся із вантажною автомашиною із напівпричепом.

Кермувальник маршрутки, 40-річний житель м. Рівного, та ще 9 його пасажирів від отриманих травм загинули. Серед них:
діти:
- житель м. Новоград-Волинського, 2002 р.н.;
- житель с. Гульська Новоград-Волинського району, 2004 р.н.;
- громадянка Росії, 2010 р.н.;
дорослі:
- громадянка Росії, 1984 р.н.;
- громадянин Грузії, 1962 р.н.;
- жителька м. Рівного, 1995 р.н.;
- жителька м. Києва, 1964 р.н.;
- жителька м. Києва, 1958 р.н.;
- жителька м. Нової Каховки Херсонської області, 1944 р.н.

Тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості зазнали також 9 людей, серед них двоє дітей: дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району, та хлопчик, 2008 р.н., громадянин Росії. Травмовані дорослі є жителями Новоград-Волинська та району (4 осіб) та по одному з м. Коростеня, Ружинського району Житомирщини та м. Рівне.

Санкція ст. 287 КК України передбачає покарання, зокрема, до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, повязані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів на строк до 3 років.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: