На Житомирщині шукачі металу виявили на полі фугасну авіаційну бомбу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині шукачі металу виявили на полі фугасну авіаційну бомбу

Автор: news_maker від 25-07-2018, 01:29, переглядів: 1 130

На Житомирщині шукачі металу виявили на полі фугасну авіаційну бомбу

24 липня піротехніки Управління ДСНС в області знищили у Радомишльському районі 2 вибухонебезпечних предмети часів минулих війн.

В селі Меделівка шукачі металу виявили на полі місцевого фермерського господарства невідомий предмет. Він знаходився на глибині до півметра. Фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як фугасна авіаційна бомба вагою 100 кг.

Ще однин вибухонебезпечний предмет виявили мешканці с. Велика Рача цього ж району. Громадяни викопали 76-міліметровий артснаряд під час проведення земельних робіт на власній присадибній ділянці.

Рятувальники Житомирщини нагадують населенню! Якщо ви помітили підозрілий предмет у лісі, полі, водоймі тощо, повідомте про це за номером «101». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви помітили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Подібні предмети забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Лише професійні піротехніки знають, як знешкодити вибухонебезпечний предмет.

На Житомирщині шукачі металу виявили на полі фугасну авіаційну бомбу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: