Вночі у будинок жительки с. Семенівки вдерлися невідомі та почали вимагати гроші » Новини Житомира
 
 


Вночі у будинок жительки с. Семенівки вдерлися невідомі та почали вимагати гроші

Автор: news_maker від 25-07-2018, 13:32, переглядів: 602

Вночі у будинок жительки с. Семенівки вдерлися невідомі та почали вимагати гроші

25 липня уранці до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на будинок жительки с. Семенівки. На місці події з’ясувалось, що четверо невідомих у масках уночі вдерлися до оселі, де зв’язали господарку, доньку із зятем та їх двох дітей і, застосовуючи силу, вимагали гроші та цінності. Поліція встановлює особи нападників для їх затримання.

Подія сталася близько 3.15. За наявною інформацією, четверо чоловіків у масках проникли до будинку через відчинене вікно у спальні господарки. На цей момент у будинку знаходилась його власниця, 1955 року народження, її донька та зять, обоє 1977 р.н., та 19-річна і 10-річна онучки.

Нападники усіх зв’язали та почали вимагати гроші і цінності, застосовуючи до дорослих членів родини електропраску. Згодом лікарі констатували у потерпілих опіки тіла та кінцівок, медична допомога була надана без госпіталізації.

Знайшовши у вказаних господаркою місцях гроші, близько тисячі доларів США, та ювелірні вироби, нападники втекли.

За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Проводиться низка заходів для встановлення осіб нападників та їх затримання. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: