На сесії облради депутати так і не змогли заслухати звіт керівника Служби автомобільних доріг » Новини Житомира
 
 


На сесії облради депутати так і не змогли заслухати звіт керівника Служби автомобільних доріг

Автор: news_maker від 27-07-2018, 16:23, переглядів: 767

На сесії облради депутати так і не змогли заслухати звіт керівника Служби автомобільних доріг

У ході сесії депутати обласної ради мали заслухати звіт керівника Служби автомобільних доріг в Житомирській області та направити звернення до Міністерства інфраструктури України та до Державного агентства автомобільних доріг України. Прозвітувати перед депутатами прийшла заступниця керівника Служби автомобільних доріг в Житомирській області з фінансових питань, що викликало обурення у депутатів. Результатом розгляду питання стало підтримання зазначеного звернення, де в результативній частині йдеться про порушення питання щодо звільнення із займаної посади директора Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадія Савченка.

«Протягом п’яти робочих днів я маю підписати дане звернення, після чого воно буде направлено адресатам. Ми ж чекатимемо результату. У свою чергу хочу наголосити, що депутати обласної ради, приймаючи звернення, роблять все можливе для привернення уваги до інколи вкрай болючих та важливих питань життєдіяльності нашої області», - зазначив під час спілкування з журналістами Володимир Ширма.

На такій відповідальній посаді для області – керівника Служби автомобільних доріг – хотілося б мати не «варяга», а людину, яка живе на території області і яка щодня їздить дорогами Житомирщини.

Так прокоментував 26 липня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич рішення про звернення депутатів обласної ради до Міністерства інфраструктури України щодо неналежного виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирської області.

«Проблема Служби автомобільних доріг в тому, що не має чим звітувати перед депутатами. Адже тендери на ремонт державних доріг не проведені, ямкові ремонти на важливих для нас «артеріях» – М-21, Р-18, Н-03 та Н-02 –повністю не проведені і не завершені. І це викликає масу обурення не тільки в залі депутатів, а й серед населення області. Я на сто відсотків підтримую рішення депутатів. Адже на такій відповідальній посаді для області хотілося б мати не «варяга», а людину, яка живе на території області, яка щодня їздить цими дорогами і яка вболіває за них», – зазначив Ігор Гундич.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: