Патрульні затримали чоловіка, який втік з-під конвою » Новини Житомира
 
 


Патрульні затримали чоловіка, який втік з-під конвою

Автор: news_maker від 1-08-2018, 12:25, переглядів: 853

Патрульні затримали чоловіка, який втік з-під конвою

Під час перевірки одного із телефонних повідомлень, що надійшло на службу «102», про появу можливого утікача патрульні і виявили хлопця на одній з вулиць обласного центру.

1 серпня, близько 1-ї години, поблизу кіоску, що знаходиться на майдані Згоди, екіпаж патрульних побачив групу невідомих. Помітивши патрульних, чоловіки різко змінили напрямок руху та пришвидшили ходу. Інспектори наздогнали та зупинили їх.

Один з них, був схожим за орієнтуванням на особу, яка втекла з одного з медичних центрів - туди чоловіка доставили під конвоєм з виправної колонії.

Чоловік не надав документів, які підтверджують його особу, путався в поясненнях та назвався чужим іменем.

Охоронці порядку затримали громадянина та доставили до міського відділу поліції. Згодом той зізнався, що втік з під конвою. Туди ж викликали працівника Житомирської виправної колонії, котрий в затриманому впізнав утікача.

Нині утікача повернули до місць позбавлення волі, а за вказаним фактом проводиться досудове розслідування, розпочате за ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Хлопцеві, окрім раніше визначеного покарання, може загрожувати ще одне - у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 5 років.

Нагадаємо, засуджений втік 31 липня, близько 13.10, з приміщення Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру через вікно туалету. До медичної установи його було доставлено для проведення обстеження у зв’язку з скаргами на самопочуття.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: