У Семенівській громаді створять Арт-простір » Новини Житомира
 
 


У Семенівській громаді створять Арт-простір

Автор: news_maker від 2-08-2018, 16:15, переглядів: 913

У Семенівській громаді створять Арт-простір

Протягом кількох місяців у с. Іванківці Семенівської ОТГ буде створюватись Арт-простір для жителів громади. Можливістю створити творчий куточок скористалася громадська організація «Молодь обирає життя», яка буде реалізовувати цей проект в рамках гранту від Житомирської ОДА.

Про ініціативу «Творчість рухає світ» розповіла керівниця громадської організації Тетяна Носова:

«В ОТГ досить велика кількість молоді і потенціалу людей, які давно себе реалізувати, проте не втратили свого таланту. На основі цього у нас виникла ідея створити місце для налагодження зв’язку між тими, хто має багато сили та тими, хто має досвід. Тобто створити місце для взаєобміну інформацією і де будуть народжуватися нові ідеї».

Створювати арт-простір будуть у приміщенні, що належало бібліотеці. Саме там буде центр для майстер-класів, творчих вечорів, а головне, що з появою такого творчого хабу буде змога провести арт-фестиваль.

«Арт-простір стане центром креативності громади. Наші спеціалсти з галузі культури та освіти будуть працювати і навчати всіх бажаючих з віддалених від центру ОТГ населених пунктів. Як результат, сподіваємось започаткувати з цього року арт-фестиваль, де будуть демонструватися таланти, здійснюватиметься обмін досвідом та просто отримувати позитивні емоції», - наголошує Тетяна Носова.

Проект підтримується Семенівською громадою. Керівниця громадскьої організації відмітила:

«Ми вважаємо недоцільним створювати Арт-простір на базі лише одного села, адже маємо таких в громаді дванадцять. До того ж, сподіваємось, що проект ще більше об’єднає всіх жителів нашої ОТГ та стане безперечними плюсом у його розвитку».

Нині триває підготовка до облаштування приміщення та проведення перших семінарів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: