Організатори розповіли про особливості цьогорічного міжнародного фестивалю «Пісенний Спас» » Новини Житомира
 
 


Організатори розповіли про особливості цьогорічного міжнародного фестивалю «Пісенний Спас»

Автор: news_maker від 2-08-2018, 19:58, переглядів: 1 211

Організатори розповіли про особливості цьогорічного міжнародного фестивалю «Пісенний Спас»

2 серпня, в Домі української культури відбулася прес-конференція з нагоди проведення Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука. Засновник Фестивалю, Заслужена артистка України Ірина Шинкарук та Координатор конкурсної програми Анна Волинець розповіли про особливості цьогорічного Фестивалю.

«Пісенний Спас» набирає обертів і стає престижним. Фестиваль прославляє не лише наше місто, але й Україну», - зазначила Ірина Шинкарук.

Анна Волинець повідомила, що в цьому році у конкурсі Фестивалю братимуть участь виконавці з 16 регіонів України, у тому числі, з Луганської та Донецької областей. Очікується навіть участь у Конкурсній програмі представниці Криму. Загальна кількість учасників Конкурсу – близько 40 виконавців. Конкурс проходитиме у таких номінаціях: «Виконавець естрадної пісні» - вік учасників від 14 до 35 років; «Виконавець авторської пісні» вік учасників від 14 до 35 років; «Конферансьє» - вікових обмежень немає.

Ірина Шинкарук розповіла, що 17-19 серпня на території літнього театру міського парку культури та відпочинку і на вулиці Михайлівській проходитимуть різноманітні та цікаві заходи. Це й концерти, творчі зустрічі та майстер-класи відомих українських митців; виставки, ярмарки, обрядові дійства з нагоди народного свята Спаса; заключний гала-концерт за участі переможців, гостей Фестивалю та відомих українських естрадних виконавців; концерти, творчі зустрічі, майстер-класи, телевізійні та радіопрограми за участі переможців та гостей Фестивалю.

Довідково: Міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» є масовим комплексним молодіжним культурно-мистецьким дійством, що поєднує різні види, жанри та форми творчої художньої діяльності, які пов’язані з пісенною творчістю та сприяють її розвитку. Метою Фестивалю є підтримка молодих митців, створення сприятливих умов для реалізації їх творчого потенціалу на досвіді кращих пісенних традицій Європи, України та Поліського краю. Засновником та головою оргкомітету Фестивалю є Заслужена артистка України Ірина Шинкарук. Організатори Фестивалю: Міністерство молоді та спорту України, Житомирська обласна рада, Житомирська міська рада, Житомирська обласна державна адміністрація, Громадська організація «Молодіжне творче об’єднання «Пісенний Спас», Молодіжна громадська організація «Студентський клуб».

Категорія: Афіша / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: