У Коростені двоє злодіїв побили чоловіка та відібрали у нього велосипед » Новини Житомира
 
 


У Коростені двоє злодіїв побили чоловіка та відібрали у нього велосипед

Автор: news_maker від 3-08-2018, 22:02, переглядів: 1 683

У Коростені двоє злодіїв побили чоловіка та відібрали у нього велосипед

1 серпня до правоохоронців звернувся житель райцентру із повідомленням про грабіж. Двоє незнайомців на вулиці заволоділи велосипедом чоловіка, побивши його. Поліцейські встановили та затримали грабіжників та вилучили у них чуже майно.

Подія сталася 1 серпня близько 11.00. Заявник, 22-річний житель м. Коростеня, залишив свій велосипед на кілька хвилин поблизу магазину, а коли вийшов з нього, то побачив двох чоловіків, що вели його двоколісник у стороні під івою.

Заявник наздогнав незнайомців і почав вимагати повернути велосипед. Натомість ті накинулись на нього з стусанами та, скориставшись фізичною і чисельною перевагою, втекли від чоловіка разом з його вартісним майном.

Після повідомлення про подію до місця прибули працівники груп реагування ПП та слідчо-оперативної Коростенського відділу поліції. Заявник зміг описати зовнішність грабіжників та вказати напрям їх руху.

За кілька кварталів від місця події поліцейські побачили схожих за описом молодиків, які вели велосипед тієї ж марки, що був викрадений. А оскільки кривдників упізнав і заявник, то обох затримали та доставили до відділу поліції.

Чоловіки виявились місцевими жителями, 1983 та 1977 років народження. Один з них раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів.

Нині досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати від 4 до 6 років позбавлення волі.

У Коростені двоє злодіїв побили чоловіка та відібрали у нього велосипед

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: