У Лугинському районі ВАЗ з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом » Новини Житомира
 
 


У Лугинському районі ВАЗ з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом

Автор: news_maker від 14-08-2018, 13:59, переглядів: 920

У Лугинському районі ВАЗ з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом

13 серпня на автодорозі Ігнатпіль-Усов, поблизу с. Повчи, автомобіль ВАЗ-2105 з’їхав у кювет, де відбулося зіткнення з деревом. У результаті травми отримали водій та шестеро пасажирів.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18.50. Водій автомобіля, рухаючись з с. Повч у напрямку с. Липники, не впоралась з керуванням транспортним засобом, у результаті чого він опинився у кюветі, зіткнувшись з деревом.

Травми отримали 38-річна керманич, її 42-річний чоловік та 9-річна донька, а також ще четверо пасажирів, серед яких 14-річний підліток та 9-річна дівчинка. Усі вони є жителями с. Липники Лугинського району.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортнми засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.

Схожі аварії сталися і в інших районах області.

12 серпня в Олевському районі, а 13 серпня у Радомишльському - сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких водії, не впоравшись з кермуванням, скоїли зіткнення з деревами. Від отриманих травм обидва загинули на місці.

Поблизу с. Хмелівки Олевського району на автодорозі Пулини - Майдан-Копищанський – Котлярка водій «Volkswagen Passat» близько 8.40, не вибравши безпечну швидкість руху, з’їхав на узбіччя, де зіткнувся з деревом. 45-річний чоловік, житель м. Олевська, загинув на місці.

Уранці наступного дня дорожньо-транспортна пригода за схожих обставин сталася у Радомишльському районі. 40-річний водій «ЗАЗ Славута», житель райцентру, рухаючись по дорозі із гравійним покриттям у напряму с. Меделівки зі сторони с. Вишевич, втратив кермування транспортним засобом. У результаті автомобіль опинився на правому узбіччі, де і відбулося зіткнення з деревом. Чоловік отримав смертельні травми.

За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У рамках досудового розслідування призначено відповідні експертні дослідження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: