У Житомирі взяли під варту водія, який втік з місця скоєння ДТП » Новини Житомира
 
 


У Житомирі взяли під варту водія, який втік з місця скоєння ДТП

Автор: news_maker від 20-08-2018, 11:36, переглядів: 893

У Житомирі взяли під варту водія, який втік з місця скоєння ДТП

Наразі 40-річному водію, у присутності захисника та перекладача, повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 286 та ч.1 ст. 135 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, завідоме залишення без допомоги осіб, які перебувають в небезпечному для життя стані особою, яка сама поставила потерпілих у небезпечний для життя стан).

18 серпня 2018 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави.

Установлено, що громадянин Туреччини 15 серпня цього року, керуючи завантаженим фруктами автопоїздом (сідловий тягач «VOLVO» з напівпричепом) та рухаючись по автодорозі Київ-Чоп у напрямку Києва, поблизу с. Ставище Брусилівського району порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21124». Унаслідок зіткнення водій та пасажир легкового автомобіля (1990, 1987 рр. народження) від одержаних тілесних ушкоджень загинули на місці події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Санкція ч. 3 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: