Депутати міської ради надали дозвіл на закупівлю 23 нових автобусів » Новини Житомира
 
 


Депутати міської ради надали дозвіл на закупівлю 23 нових автобусів

Автор: news_maker від 21-08-2018, 21:53, переглядів: 1 058

Депутати міської ради надали дозвіл на закупівлю 23 нових автобусів

21 серпня, депутати міської ради під час тридцять восьмої (позачергової) сесії міської ради своїм рішенням надали дозвіл комунальному підприємству «Житомирське трамвайно - тролейбусне управління» міської ради на закупівлю 23 нових автобусів на умовах фінансового лізингу.

Заступник міського голови Дмитро Ткачук повідомив депутатам, що на даний час повністю укомплектований водійський штат на перших 17 автобусах, придбаних на умовах лізингу: «17 автобусів обслуговують 35 водіїв».

По завершенню голосування за відповідні рішення міський голова Сергій Сухомлин закликав представників ЗМІ долучитися до інформаційної кампанії щодо набору водіїв для роботи на нових комунальних автобусах, які незабаром надійдуть в місто.

Нагадаємо, у 2017 році депутати міської ради виділили на автобуси 64 мільйони гривень. Міський низькопольний автобус «МАЗ-206» оснащений двигуном компанії Mercedes-Benz з екологічним стандартом Euro-5, автоматичною коробкою передач, кондиціонером та електронним табло. Він має оцинкований кузов та підкрилки з нержавіючої сталі. Автобус вміщує 72 пасажира (25 сидячих місць).

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: