Апеляційний суд повернув під варту водія, який вчинив ДТП з загиблими та втік з місця аварії » Новини Житомира
 
 


Апеляційний суд повернув під варту водія, який вчинив ДТП з загиблими та втік з місця аварії

Автор: news_maker від 25-08-2018, 00:01, переглядів: 995

Апеляційний суд повернув під варту водія, який вчинив ДТП з загиблими та втік з місця аварії

23 серпня 2018 року, апеляційну скаргу прокуратури Житомирської області на рішення першої інстанції щодо взяття під варту водія-іноземця, який скоїв дорожньо-транспортну події, унаслідок чого загинули двоє осіб, розглянув апеляційний суд Житомирської області.

Апеляційний суд області скасував ухвалу Корольовського районного суду м. Житомира про обрання винуватцю аварії запобіжного заходу у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави та постановив нову – тримання під вартою терміном на 60 діб без визначення розміру застави.

Нагадаємо, 15 серпня цього року, водій-іноземець, керуючи завантаженим фруктами автопоїздом (сідловий тягач «VOLVO» з напівпричепом) порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21124».

Унаслідок зіткнення, яке сталося на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Ставище Брусилівського району, загинули від одержаних тілесних ушкоджень водій та пасажир легкового автомобіля (1990, 1987 рр. народження).

Зважаючи на тяжкість скоєної дорожньо-транспортної події, прокуратура області не погодилася із ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави та оскаржила його в апеляційній інстанції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 та ч.1 ст. 135 КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області, процесуальне керівництво здійснює прокуратури області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: